/
/
Modulhuset
Modulhuset
Drömhus

Vill du flytta in i ett hus som är unikt och som du själv har designat?
Byggföretaget Irenell & Co har snabbt skakat om den svenska marknaden för modulhus och skräddarsyr ditt drömhus åt dig.

Standardiserade modulhus lämnar sällan utrymme för egna val och önskemål. Nu finns det en enkel lösning för den som drömmer om att designa sitt drömhem med till exempel speciell belysning eller golv, en unik simbassäng, trädgård på taket – eller ett smart och automatiserat hem som förenklar tillvaron. Byggföretaget Irenell & Co tar hänsyn till små som stora önskemål och ritar, designar och levererar ditt drömhus – i modulform.

– Om du har en idé om att bygga något men inte vet hur det kan göras hjälper vi gärna till. Hos oss går alla husdrömmar att förverkliga, säger Nataliia Irenell, grundare och vd på Irenell & Co. Vi tar alla kunder.

Skapar hus i 3D-format

Det finns tre olika kategorier av hus kunder kan välja bland hos Irenell & Co. De olika kategorierna anger grad av valfrihet i husdesignen. Därefter är processen enkel. Per telefon eller på webben anger du kategori, antal kvadratmeter och eventuella designönskemål. Därefter ritar en designer huset, återkommer vid eventuella frågor, skickar en 3D-version av huset och slutligen godkänner du som kund.

– Beroende på design tar det mellan 1,5 månad till sex månader att få huset färdigställt på tomten och väl på plats löser vi allt som behövs.

Beroende på val av kategori och design kostar husen mellan 17 000 och 50 000 kronor per kvadratmeter – och betalningen sker i tre delar.
– När du beställer huset betalar du 30 procent, vid leverans 30 procent och resterande summa betalas när huset är färdigställt.

Samtliga planerings – och undersökningsarbeten är i överensstämmelse med ISO 9001-2016 (ISO 9001: 2015).