default image

Renovering & hantverk

Puts av grund och målning samt bygge av altan med odlingslådor.

Väldigt duktiga killar och tjejer som var och jobbade, de var väldigt noggranna och om man ville förändra något så var det inga problem. Väldigt nöjd med resultatet. Kommer anlida Irenell & Co igen nästa gång.

Rekommenderas!

 

Markus

default image

Renovering & hantverk

I skrivande stund, juni 2017, har jag anlitat Irenell & Co AB två gånger. Första gången behövde jag hjälp av en rörmokare för att koppla loss ett trinettkök och andra gången behövde jag hjälp av en elektriker för att installera några strömbrytare och eluttag.

Båda gångerna har arbetet flutit på snabbt och till det på förhand överenskomna priserna. Jag är extra tacksam för att hantverkarna har haft möjlighet att komma med bara någon dags varsel, när många konkurrenter inte trodde sig ha tid förrän en eller ett par veckor senare.

Martin Pola

Renovering & hantverk

Jag är mycket nöjd med Irenell & Co AB som har byggt Altan för oss. Alla personal var trevlig och professionell, de höll tiderna. Jag kan varmt rekommendera dem!

 

Adam

default image

Renovering & hantverk

Jag har hyrd Irenell & Co AB första gången för att renovera Tak och faktiskt har inte haft erfarenhet med dem, men efter arbetet har varit klarat jag har fått allt som har jag förväntad. Duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, noggranna, punktliga, jag är nöjd och varmt rekommenderar

Denis

default image

Renovering & hantverk

Irenell & Co AB har gjort renovering i hela lägenheten. Väldig imponerar att jag faktisk har varit inte så ofta på plats men arbete har varit alltid pågår. Dem har klarat tidigare som planeras och jag är nöjd på 100{93576a35b28d6e1d3b3cc5a144e3f38ef12fcbc60ed2c2e5bf5942d294a63b90}.

Pavel

 

 

Omdömen